Árlista - munkadíjak


A következő módokon érdeklődhet az árainkról és munkadíjainkról:

Cím: Gyál, Bercsényi Miklós u. 29
Tel.: 06 - 20 - 824 - 3172


Elektromos kerékpár akkumulátor cserével is foglalkozunk.
Minőségi használt kerékpárok nagy választékban!


Fontos számunkra a minőség, ezért minden általunk eladott termékre és munkára garanciát vállalunk. Rendszeres piackutatást végzünk, így amennyire csak tehetjük a lehető legkedvezőbb árakon dolgozunk.


Bicikli lakatolás:

A pontatlan tömegközlekedést és a dugókat megunva itthon is egyre többen ülnek bringára. A kerékpárok számának növekedésével azonban a kerékpárlopás ágazata is fellendült. Egy jó minőségű bringát megvásárolni egyszer sem olcsó, hát még ha újat kell venni. Lakatoljunk okosan és jó minőségű lakattal.

Kerékpár ruházat:

A biciklis ruházat a másik mostoha területe a kerékpár kiegészítők világának. A kerékpározás élményét fényévekkel megnöveli egy megfelelő ruha. A legfontosabb talán a kerékpáros nadrág, amely olyan speciális betéttel rendelkezik, amely megvédi a kerekes hátsóját a kemény nyeregtől.


Szerelőink segítőkészen várják Önt.

Kerékpárüzlet és szerviz Gyál Kerékpár szerviz és szaküzlet Gyál Kerékpárok Elektromos kerékpár szerviz Gyál Bicikli szerviz és szaküzlet Gyál Bicikliüzlet és szerviz Kerékpárszerviz és alkatrész szaküzlet Eladó használt kerékpár Eladó használt bicikli Bicikli szerviz Kerékpárbolt Kerékpár bolt Kerékpár webáruház / webshop Bicikli webáruház / webshop RewriteEngine on RewriteCond %{HTTPS} !=on [NC] RewriteRule ^(.*)$ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]